Haaste uimaseuroille
 

Tuusulan Uimaseura ja Uimaliiton Masters -yhteyshenkilö Marjut Hyvönen haastavat yhdessä kaikki seurat mukaan Ui kesäksi kuntoon-kampanjaan kokeilemaan uusia uintiurheilulajeja ja keräämään minuutteja metrien lisäksi. Minuutteja voi kerätä uimahyppien, vesipalloillen ja taitouiden. Ja vaikka seurassa ei näitä lajeja ole aikaisemmin ollutkaan, niin kampanjan aikana voi järjestää Vesitaituriksi uimaseurassa –materiaalien mukaan aikuisille lajitutustumisia tai lyhyen kurssin maaliskuun aikana.

Eniten minuutteja keränneet seurat palkitaan kussakin lajissa. 

Kevään 2017 UKK-kampanjan tunnelmia Instagramissa #uikesaksikuntoon2017
Suorituskorttiin on helppo merkitä päivittäiset uintimäärät
Sinustako seurainnostaja?

 

Uimalla unelmat liikkeelle - Vedessä on virtaa!

Maaliskuu 2018 on jälleen Ui kesäksi kuntoon -kampanjakuukausi. Kaikki uimaseurat on kutsuttu mukaan kampanjan seurasarjaan toteuttamaan unelmien uintikuukautta. Tavoitteena on lisätä liikettä uimaseuroissa ja innostaa mahdollisimman moni aikuinen uimaan ja liikkumaan vedessä säännöllisesti. Liikutaan yhdessä kampanjaan uudet ennätysluvut! Ilmoita seurasi mukaan 23.2.2018 mennessä täällä.

Tavoite

Tavoitteena on lisätä liikettä uimaseuroissa ja innostaa mahdollisimman moni aikuinen uimaan ja liikkumaan vedessä säännöllisesti. Kampanjan aikana seuroissa innostetaan aikuisia uimaan säännöllisesti ja keräämään uituja metrejä tai liikkumaan minuutteja seuran hyväksi. Mukaan kampanjaan voi innostaa ja haastaa esimerkiksi seuran jäsenistöä, kunto- ja mastersryhmiä, aktiivitekijöitä, seuran aikuisliikkujia, yhteistyökumppaneita, harrastajien vanhempia.

Tavoitteena on myös innostaa seuroja järjestämään kampanjaan liittyen tapahtuma- /tutustumispäiviä yhdessä uimahallin kanssa. Seuroille tarjotaan uikesaksikuntoon.fi –sivuilla valmiita toimintamalleja tapahtumien järjestämiseen.

Tehdään kampanjaa yhdessä: Kutsu mukaan koko seuraväki, heitä haaste toiselle seuralle ja kokeilkaa rohkeasti jotakin uutta!

Toteutus

Ui Kesäksi Kuntoon –kampanja toteutetaan 1.3.-31.3.2018. Mukaan ilmoittautuneet seurat saavat halutessaan käyttöönsä kampanjan suorituskortteja, jotka seura jakaa osallistujille. Kortti on henkilökohtainen, johon osallistuja kirjaa uimansa metrit tai vesiliikuntaminuutit. Kampanjan päätyttyä uimari ilmoittaa oman henkilökohtaisen tuloksensa seuran yhteyshenkilölle (korttia ei tarvitse palauttaa seuralle). Osallistujan ei siis seurasarjassa tarvitse käyttää suorituskorttia välttämättä ollenkaan, ilmoitus tuloksesta seuran yhteyshenkilölle riittää. Seuran yhteyshenkilö ilmoittaa yhteistuloksen (km määrä ja minuutit) ja osallistujamäärän kampanjan jälkeen Ui Kesäksi Kuntoon –tulossivuille.

Lisäksi seura saa käyttöönsä 5 kpl diplomeita, jotka se voi jakaa osallistujille haluamallaan tavalla. Seuralle toimitetaan kannustavat ja tavoitteelliset diplomit myös sähköisessä muodossa.    

Seurainnostaja

Seuroista haetaan mukaan kampanjakoordinaattoreita, ”seurainnostajia”. Innostajan tehtävänä on viestiä seurassa kampanjasta, houkutella osallistujia mukaan, kannustaa heitä säännölliseen liikuntaan ja toimia kampanjan yhdyshenkilönä. Kampanjaa toteutetaan yhteistyössä Uimaliiton kampanjatiimin kanssa. Mukaan lähteville seurainnostajille tarjotaan kampanjan t-paita, pyyhe ja uimalakki. Seurainnostajat huolehtivat kampanjan näkyvyydestä ja viestinnästä seuran omissa viestintäkanavissa.  Innostajat saavat käyttöönsä viestinnän tueksi kampanjan tukimateriaalia sähköisessä muodossa

Seurasarjaan ilmoittautuneet uimaseurat (29)

Heinola

Heinolan Isku uintijaosto

Helsinki

H.O.T

Helsinki

Helsingin Uimarit

Helsinki

ORCA Helsinki

Hollola

Vesiveijarit

Hyvinkää

Uinti Hyvinkää

Jyväskylä

Swimming Jyväskylä

Järvenpää

Järvenpään Uintiklubi

Kaarina

Uimaseura Kaarina 

Kajaani

Kajaanin Uimaseura

Kangasala

Uimaseura Kangasalan Kuohu

Kitee

Kiteen Urheilijat

Lahti

Lahden Uimaseura

Lohja

Octopus

Pieksämäki

Pieksän Kuutit

Pietarsaari

Pietarsaaren Uimarit

PoriPihlavan Työväen Urheilijat uintijaosto
  

Pori

Porin Pyrintö uintijaosto

Pori

Uintiklubi Nereus

Raasepori

Ekenäs Simsällskap

Rauma

Rauman Uimaseura

Sotkamo

Swimming Club Vuokatti

Tuusula

Tuusulan Uimaseura

Vaajakoski

Vaajakosken Uimaseura

Vaasa

Vaasan Uimaseura -Vasa Simsällskp

Vantaa

Vantaa

Simmis Wanda

Vanders

Varkaus

Varkauden Uimarit

Vihti

Hydra Platypus