Osallistujille

Kampanjahallin tunnistat tällaisesta julisteesta!
Suorituskorttiin on helppo merkitä muistiin päivittäinen uinti- ja vesijumppamäärä.
Ranking-juliste löytyy uimahallin seinältä.

Ui kesäksi kuntoon 1.–31.3.2017

Katso uimahallit etusivulta!

Ui kesäksi kuntoon -kampanja uidaan, vesijuostaan ja -jumpataan maaliskuussa 2017. Tule mukaan uimaan, vesijuoksemaan tai -jumppaamaan kampanjaan ja kasvata kuntoa kesävesille!

Miten osallistua kampanjaan?

Uimahalleissa osallistujat saavat suorituskortin, johon omat uinti-, vesijumppa- ja vesijuoksusuoritukset voi merkitä. Korttia voidaan myös säilyttää uimahallilla. Kampanjan loputtua suorituskortti palautetaan järjestävälle uimahallille, joka kokoaa uintimäärät valtakunnalliseen tilastoon.

Uimahalleilla on käytössään myös rankinglistat erikseen niin vesijumppareille, vesijuoksijoille kuin uimareillekin. Vesijumppaajat ja -juoksijat merkitsevät vedessä liikutut puolituntiset ja uimarit matkaa.

Kampanjan aikana saat tarkemmat ohjeet toimintatavoista uimahallilta.

Kampanja Facebookissa!

Kiinnostaako, ketkä muut uivat, vesijuoksevat tai -jumppaavat kampanjan aikana? Kampanjaan osallistuvien kanssa pääsee vuorovaikutukseen Facebookissa. Sivulla www.facebook.com/uikesaksikuntoon pääset jakamaan uinnin iloa!

Metridiplomit!

10, 25 ja 50 kilometrin diplomit voi tulostaa tai painattaa alla olevista pdf-tiedostoista! 10 kilometrin diplomi vastaa 5 tuntia vesiliikuntaa, 25 kilometrin 12,5 tuntia vesiliikuntaa ja 50 kilometrin 25 tuntia vesiliikuntaa.

PDF-tiedostoukk2017_diplomi_10km.pdf (1.2 MB)
Metridiplomi 10 km
PDF-tiedostoukk2017_diplomi_25km.pdf (1.2 MB)
Metridiplomi 25 km
PDF-tiedostoukk2017_diplomi_50km.pdf (1.2 MB)
Metridiplomi 50 km